به گزارش خبر راست، دکتر علی داودی، معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، از اجرای طرح ممنوعیت عرضه کیسه های پلاستیکی در نانوایی های سنتی گیلان خبر داد.

وی ادامه داد: این طرح تا پایان دی ماه در تمامی نانوایی های سنتی گیلان اجرایی می شود.

دکتر دادوی گفت: قرار گرفتن نان در کیسه های پلاستیکی باعث آزاد شدن مونومرها و ترکیبات خطرناک می شود که این امر احتمال بروز بیماری به ویژه سرطان ها و بیماری های گوارشی را افزایش خواهد داد.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به این که مردم گیلان در گذشته بیشتر از کیسه های حصیری و سنتی استفاده می کردند، اظهار داشت: حذف پلاستیک از چرخه نانوایی ها علاوه بر اینکه به سلامت فرد و حفظ محیط زیست کمک می کند، باعث رونق مجدد محصولات سنتی گیلان از قبیل زنبیل حصیری و کیسه های پارچه ای خواهد شد. وی به شهروندان گیلانی توصیه کرد برای نگهداری و حمل نان از کیسه های پارچه ای و حصیری استفاده کنند.